Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رییس بیمارستان امام علی (ع) کرج در تشریح حادثه قطع برق این بیمارستان اعلام کرد که هیچ بیماری براثر این حادثه فوت نکرده است.

دکتر منصور آذریان شامگاه یکشنبه بیان داشت: قطع برق بیمارستان امام علی (ع) روز گذشته براثر سرقت در یکی از تابلوهای برق اطراف بیمارستان رخ داد که حدود یک ساعت و۴۵ دقیقه ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت : این حادثه سبب قطعی برق در اورژانس و یکی از سالن های« آی. سی. یو» بیمارستان امام علی (ع) شد که بلافاصله برق اضطراری بیمارستان به کار گرفته شد.

آذریان گفت : در سالن« آی سی یو» بیمارستان که برق آن قطع شده بود ۳۳ بیمار وجود داشت که ۱۱ نفر آنان به تنفس مصنوعی نیاز داشتند که بلافاصله برق «یو . پی. اس » روشن شد و نیم ساعت از برق این سیستم استفاده شد و سپس از طریق دستگاه های تنفس مصنوعی دستی اکسیژن لازم به ۱۱ بیمار نیازمند داده شد.

وی با بیان اینکه روزانه تعدادی از بیماران بدحال کرونا در بیمارستان مذکور جان خود را از دست می دهند، افزود: در زمان قطعی برق حدود سه نفر از بیماران بدحال جان خود را از دست دادند اما نه به علت قطعی برق بلکه پیشرفت بیماری علت مرگ آنان بوده است.

وی اظهار داشت: افرادی که فوت کردند میزان اکسیژن آنان حدود ۶۰ درصد و سالمند بوده و مرگ آنان ناشی از شدت بیماری ثبت شده نه قطعی برق ، چرا که در زمان قطعی برق به طور مستمر اکسیژن به آنان داده شده است.

آذریان گفت: چند ساعت قبل از این حادثه حدود ۱۰ بیمار بدحال کووید 19 در این بیمارستان فوت کردند که شدت آسیب بیماری علت مرگ این گونه بیماران است.

وی اظهار داشت : بیمارانی که فوت می کنند بیشتر آنان افراد وخیم حال سالمند هستند.

آذریان تاکید کرد که فاصله زمانی قطع برق، مرگ هیچ بیماری براثر قطعی برق یا نارسایی در خدمات اکسیژن رسانی نبوده بلکه شدت بیماری سبب مرگ سه بیمار شده است .

وی گفت : اکنون ۷۰ بیمار کووید۱۹ در این بیمارستان بستری هستند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا قطع برق سرقت کرونا کووید 19 اخبار حوادث برق بیمارستان مرگ کرج بیماران سهام عدالت قیمت خودرو کرونا بازیگر سینما و تلویزیون عکس فیلم ایران کرونا ازدواج قتل بازیگر زن ایرانی تعرض جنسی تجاوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد

ایسنا/خراسان شمالی مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در ایثاری دیگر، اهدای عضو جوان ۲۸ ساله بجنوردی به پنج بیمار نیازمند عضو، جانی دوباره داد.

مهری فرشاد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: زنده یاد مظفر وحدانی که در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد بستری بود، پس از تایید مرگ مغزی و جلب رضایت خانواده به بیمارستان منتصریه مشهد منتقل و تحت عمل اهدای عضو قرار گرفت.

وی ادامه داد: قلب زنده یاد وحدانی در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد به مردی ۵۵ ساله ساکن تربت جام، کبد این جوان در بیمارستان منتصریه به مردی ۴۴ ساله ساکن بیرجند که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، اهدا و پیوند شد.

فرشاد، ادامه داد: قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!